International Orange Football Academy

De topvoetballer van nu moet meer kunnen dan alleen goed passen en schieten. Wanneer je niet sterk of snel genoeg bent, zal het moeilijk worden om de top te halen. Vreemd genoeg wordt hier bij veel clubs weinig aandacht aan besteed. Dat is waarom er de International Orange Football Academy is.

Bij ons:

  • word je sterker (win meer duels en verlaag het risico op blessures)
  • word je sneller (ben je eerder bij de bal dan je tegenstander)
  • vergroot je je uithoudingsvermogen (jij gaat nog vol gas terwijl de tegenstander al moe is)
  • leer je beter situaties inschatten (je handelingssnelheid wordt groter)
  • word je mentaal sterker (je leert onder druk te presteren)

De trainingen bij IOFA worden gegeven door gespecialiseerde trainers met allemaal een andere achtergrond. Zo weet je zeker dat jij een complete voetballer wordt die altijd optimaal presteert.

De meeste spelers bij onze academie spelen bij Betaald Voetbal Organisaties of divisieniveau. De weerstand die je als speler bij ons krijgt is daarom altijd hoog. Wil jij ook de top bereiken? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een proeftraining!

Doelstelling

IOFA speelt een leidende rol binnen de voetbalscholen in het Nederlandse voetbal, is voor zijn spelers en ouders een inspiratiebron en voor de Betaald Voetbal Organisaties (BVO’s) een belangrijke plek om te scouten en mee samen te werken. IOFA staat voor strijd, trots, respect en innovatie.

Doelgroep

O-12 t/m O-19, spelend op divisieniveau of bij een BVO. Bij aanmelding zal er een proeftraining plaatsvinden, waarna er besloten wordt of de speler kan aansluiten bij de trainingen. Denk je dat IOFA iets voor jou is? Meld je dan hier eenvoudig aan voor een proeftraining.

Ambitie

Het leveren van voetbaltrainingen waarbinnen de spelers zich optimaal kunnen ontwikkelen tot een “volledige” voetballer, met als doel een stage en uiteindelijk plaatsing en, indien een speler al bij een BVO traint, het beter presteren binnen een BVO.

Locatie

De trainingen vinden plaats bij Faja Lobi / KDS op zondagochtend van 10:00 tot 12:00
Sportcomplex Aziëlaan (op het dak van P2 van IKEA)
Rooseveltlaan 1116
3526 BT Utrecht

Kosten

De kosten bedragen € 25 p.p. per les (Najaar: blok 1: € 250, Winter: blok 2: € 250, Voorjaar: blok 3: € 250). De blokken zijn apart te volgen en kosten € 250 per blok. Indien alle 3 de blokken tegelijk worden afgenomen, vindt er een korting plaats van € 50. De totale kosten komen dan op € 700.

Wat krijg je?

Innovatieve trainigsmethoden en -middelen
Enthousiaste, professionele en ervaren trainers
Kledingpakket
ORYX Bewegingsassessment
Wekelijkse training in kleine groepen

Scroll naar boven